• Μανικιούρ

  Η υπηρεσία Μανικιούρ παρέχεται σε προηγμένης τεχνολογίας επιφάνεια εργασίας από υλικό Korian που δεν επιτρέπει καμία εστία μικροβίων, με τη χρήση αποστειρωμένων εργαλείων ανά υπηρεσία και ενσωματωμένες λάμπες LED για την τοποθέτηση της Ημιμόνιμης Βαφής, με παράλληλη Χρωματοθεραπεία και Οζονοθεραπεία σε κάθε παροχή Μανικιούρ.
 • Πεντικιούρ

  Η υπηρεσία Πεντικιούρ παρέχεται σε προηγμένης τεχνολογίας επιφάνεια εργασίας από υλικό Korian που δεν επιτρέπει καμία εστία μικροβίων, με τη χρήση αποστειρωμένων εργαλείων ανά υπηρεσία και ενσωματωμένες λάμπες LED για την τοποθέτηση της Ημιμόνιμης Βαφής, με παράλληλη Χρωματοθεραπεία και Οζονοθεραπεία σε κάθε παροχή Πεντικιούρ. Επιλέξτε ανάμεσα σε Απλό ή Θεραπευτικό Πεντικιούρ, το οποίο παρέχεται από άρτια καταρτισμένες τεχνίτριες.
 • Θεραπευτικό Πεντικιούρ

  Εφαρμόζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς στον χώρο μας. Αποσκοπεί στην ανακούφιση των ποδιών, των νυχιών και των πελμάτων από προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζουν όπως είναι η ονυχογρύπωση, η ονυχοκρύπτωση, οι υπερκερατώσεις, οι κάλοι, οι σκληρύνσεις και οι μυκητιάσεις. Επίσης ενδείκνυται για τις ιδιαίτερες ανάγκες του διαβητικού ποδιού. Χρησιμοποιούνται, όπως σε όλες τις παροχές μας, αποστειρωμένα εργαλεία και εξειδικευμένα προϊόντα όπως κερατολυτική λοσιόν, ελάσματα, κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης, καθώς και εξατομικευμένα επικάλια (διαχωριστικά δαχτύλων) από ποδολογική σιλικόνη 2 συστατικών.
 • Τεχνητά Νύχια

  Η υπηρεσία των Τεχνητών Νυχιών χρησιμοποιείται για Ενίσχυση ή Επέκταση του Φυσικού Νυχιού με Tip ή Φόρμα καθώς και Θεραπεία Ονυχοφαγίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει ποια τεχνική και ποιο υλικό (Gel, Ακρυλικό ή AcryGel) είναι κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί για τα δικά σας φυσικά νύχια.
 • Αποτρίχωση

  Η μέθοδος Αποτρίχωσης με Kερί είναι άμεση και αποτελεσματική, καθώς αφαιρεί εύκολα την τρίχα από τη ρίζα αφήνοντας μία αίσθηση απαλότητας. Ενδείκνυται για όλες τις περιοχές, σε πρόσωπο και σώμα.
 • Περιποίηση Γάμου

  Η ημέρα του γάμου είναι η σημαντικότερη μέρα για κάθε γυναίκα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε ένα Nυφικό Πακέτο ειδικά σχεδιασμένο για τις δικές σας ανάγκες. Στα πακέτα περιλαμβάνονται Πρόβες Μακιγιάζ, Μακιγιάζ, Περιποίηση Άκρων, καθώς και Αποτριχώσεις.
 • Extension Eyelashes

  Πληροφορίες εντός του καταστήματος
 • Piercing ear + nose BLOMDAHL

  Το ασφαλέστερο τρύπημα αυτιού!. 0% Νικέλιο. Ιδανικό για παιδιά.